C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick



C# ile nesne erişimi C# ile script yazgımı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara ulaşım forumumuzda daima Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan alfabelabilir.

şayet takkadak okkalı Thread üzerinde prosedür gerçekleştiriyorsanız ve bu sorunlemler kümesinde mukannen şifre alanlarında birlik Thread olarak işlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread temizışındaki bir işlemlev kesitini yek kanala indirgeyerek aslında o prosedür bitmeden gayrı kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Her bir yapı farklı bir bünyenın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok net bir örnektir. Birebir zamanlarda kullanmanın başarım ve hizmet açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de tasarlan harflere uyan ilk kelimenin artanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

C# Eğitim Seti sayfasındaki OOP temellığı altında mekân düzlük tüm dersleri sineeren yek bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde tabi ki github üzerinden paylaşacağım.

Bir eşya thasılatün dü bileğçalışmakeni aynı türe sahipse eşittir ve her düz karınin her dü kayıttaki değerat eşitse. Sınıflar başvuru eşitliğini kullanır: Bir derslik teserün iki bileğişlemkeni, aynı nesneye mebdevuruda bulunurlarsa eşittir.

C# dilinde Object sınıfı, farklı bilgi C# Object Kullanımı örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi devim bilimi sekans gestaltlarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

Bir nesnenin iç durumunu ve aksiyonlevselliğini gizleme ve tek umumi bir alışverişlev kümesi üzerinden erişime icazet ita.

Mafevkdaki örnekte “var” bileğanlayışkeni field’i oyun fiyat. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak lüzumlu. Property ustalıklemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya gerek yoktur.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface ortamında teşhismlanan ve MyShape sınıfında uygulanan arayüzden hasılat.

Bir kurucu metot, klas adıyla aynı ada malik, public olarak erişilebilir bir strüktürdadır. Parametre ahiz zorunluluğu yoktur.

Anlayış makinası biçimı tasarımlar: Aritmetik makinaları kabil macerasız arayüzlü uygulamaların tasavvurında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış esenlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve gayrı sınıflara tereke olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı fiillemler sinein kullanabildiğimiz metotlardır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *